Batteridriven Pulsmaskin, Avstängande, YZ-T serien

1 oktober 2019

YOKOTAs nya kompakta designade YZ-T-serie Avstängande Pulsverktyg ger stor tillgänglighet till skruvförbandet. För åtdragning av bultar från M6 upp till M10 med vridmomentnivåer upp till 60 Nm. YZ-T-serien erbjuder höga monteringshastigheter, hög noggrannhet, låga reaktionskrafter samt vibrationer < 2,5 m/s².

Inställningen av motorns varvtal i läge 1, 2 och 3 sker med hjälp av Programming Console PC-1 från 1200 till 4800 v/min. Kombinationen av justering med avlastningsventilen och motorns hastighetsinställning ger en mycket bra anpassning till specifika skruvförband, hårda eller mjuka. Auditiv och visuell feedback på verktyget av resultatet på det åtdragna skruvförbandet.

YOKOTA batteri pulsmaskin är den perfekta lösningen för applikationer där kablar eller slangar från ett verktyg är störande, vilket ger fullständig rörelsefrihet. Den ergonomiska utformningen och låga vikt i kombination med låga reaktionskrafter från verktyget ger en säker arbetsplatsmiljö för operatören.

Elektrisk (borstlös) motor och LED-indikering för överhettning eller motor / drivrutinsfel och varning för låg batterikapacitet.

Ladda ner produktblad