Ny katalog YOKOTA & RED ROOSTER Trycklufts- och Batteriverktyg

1 mars 2020

I katalogen på över 200 sidor presenteras hela vidden av Rami-Yokota´s erbjudande av verktyg för den moderna Industri och Service & Underhålls sektorn.

MONTERINGSVERKTYG,

Från 100% noggrannhet och spårbarhet för en ”Zero Fault Production” med YOKOTA, till raka och enkla lösningar som ger noggrant åtdragna gängade förband från RED ROOSTER.

Tillförlitlighet, hastighet och hållbarhet är avgörande för alla monteringslinjer. Enligt vårt effektiva monteringslösningskoncept fokuserar vi på det bästa verktyget, både för jobbet och för din miljö. Detta koncept kombinerar valet av kraftkälla mellan Batteri, El eller Luft – med design och ergonomiska egenskaper upp till och med underhåll. Tidseffektivt och med höga ergonomiska fördelar; erbjuder vi dig den perfekta lösningen som passar som en handske!

INDUSTRI & SERVICE VERKTYG,

Med verktyg från YOKOTA, TOKU & RED ROOSTER erbjuds kompletta och alternativa lösningar för användare inom den tyngsta producerande industrin till de smidiga verktyg som krävs av serviceföretag inom eftermarknaden.

Sortimentet består av ett stort urval av Mutterdragare från ¼” upp till 2-1/2”. Utöver detta finns ett mycket brett sortiment av bearbetande verktyg så som Borr-, Kap-, Slip- & Filmaskiner samt Mejsel- & Nålhammare.

KRAFTHYLSOR,

ACTION är världens största tillverkare av krafthylsor. Hylsorna är tillförlitliga, med hög kvalitet och har konkurrenskraftiga priser. Sortimentet på lager består av hylsor med fattning från ¼ ”till 2-1/ 2”.

Ladda ner katalog