Varumärken


Yokota

Yokota Industri- och Hi-Tech tryckluftsverktyg
Erbjudandet av Yokota tryckluftsverktyg kan delas in i Yokota industriella bearbetande tryckluftsverktyg och Yokota Hi-Tech monteringsverktyg med hydraulisk pulsmekanism.

Yokota Industrial Co Ltd (Japan) har ambitionsnivån att leverera tryckluftsverktyg med hög kvalitet och prestanda för alla branscher. Den moderna produktionstekniken leder till en hög kvalitet, allt baserat på 70 års erfarenhet. Företaget är internationellt orienterat och aktiv på den globala marknaden.

Yokotas strategi är att utveckling sker genom laganda, flexibla idéer och vitalitet, detta leder fram till de bästa lösningarna. Genom forskning och utveckling bidrar Yokota även till en bättre arbetsmiljö för operatören.

Tryckluftsverktyg har blivit en nödvändighet för att förbättra produktiviteten. Under det senaste årtiondet har efterfrågan blivit mångsidigare, och högre krav ställs på kvalitet när det gäller åtdragning av skruvförband och bättre kontrollsystem behövs. Yokota är ledande på marknaden för Hi-Tech trycklyftsverktyg. Yokota producerar inte bara noggranna verktyg, man menar också att ergonomi är mycket viktigt för att uppnå bästa möjliga arbetsförhållanden för operatören.

Yokota Hi-Tech Produktionsverktyg
Hi-Tech programmet erbjuder de ultimata monteringsverktygen, som idag används i de allra flesta massmonteringsmiljöer. Vi erbjuder helt skräddarsydda verktyg & system för alla dina montagekrav. Från fristående verktyg till fullt spårbara Poka Yoke system – vi har rätt verktyg för rätt applikation.

Vi är specialiserade på minskade monteringstider & ökad produktivitet. HI-Tech produktion och hög kvalitet vid montering är förutsättningar inom Yokota Hi-Tech sortiment. Med kapaciteter mellan 6-600Nm – har vi ett verktyg för varje applikation. Vår nya generation av systemverktyg erbjuder fullt vridmoment & vinkelövervakning. Där det krävs 100% säkerhet vid monteringen, är detta det enda verkliga valet på marknaden.

Yokota Industriella Tryckluftsverktyg
Yokota Industrial erbjuder en serie verktyg tillverkade i Osaka Japan. Detta är verktyg som står sig väl över tiden genom sin tillförlitlighet och kvalitet. Sortimentet innehåller allt från mutterdragare, borrmaskiner och slipmaskiner till specialverktyg. Yokota fortsätter att erbjuda kvalitet utan kompromisser.


Toku

Toku Industriella Tryckluftsverktyg
Tillverkade i Japan, Toku en av världens ledande tillverkare av industriella tryckluftsverktyg. Logotypen, den rörliga cirkeln, betyder – kvalitet, tillförlitlighet och kontinuitet – de tre nyckelfaktorerna i Tokus filosofi.

Tillverkad med enbart den högsta kvaliteten på råvaror, i kombination med de mest avancerade tillverknings- och monteringsteknikerna, är detta viktiga moment för att kontrollera produktkvaliteten i varje verktyg som tillverkas. Detta ger dig ett starkt sortiment av industriella tryckluftsverktyg som lämpar sig för de mest krävande miljöerna.


Red Rooster 

Tryckluftsverktyg och Telfers
Red Rooster är sedan 1973 ett välkänt varumärke på den europeiska marknaden och består av högkvalitativa tryckluftsverktyg och luftmotordrivna telfers från de bästa tillverkarna. Från vårt europeiska centrallager i Belgien kan vi, i nära samverkan med våra lokala partners, erbjuda snabba och effektiva leveranser inom 24 till 48 timmar i de flesta delar av Europa.

Sortimentet av tryckluftsverktyg är uppdelat i två delar, serviceverktyg och monteringsverktyg. Verktygen väljs ut, testas och kontrolleras av vårt produktutvecklingsteam för att säkerställa att våra verktyg via tillförlitlig kvalitet uppfyller eller överträffar kundens förväntningar och har det bästa pris/prestanda-förhållandet.

Serviceverktyg
Red Rooster erbjuder ett komplett sortiment av bearbetande tryckluftsverktyg så som borr-, slip- fil-och kapmaskiner samt mutterdragare i mellanklass segmentet för Industri och servicesektorn.

Monteringsverktyg.
Red Rooster Industri erbjuder prisvärda monteringsverktyg med avancerad teknik för alla typer av användare. Det finns både pneumatiska som batteridrivna verktyg i sortimentet. Erbjudandet består av två olika typer av verktyg, avstängande skruvdragare samt mutter/skruvdragare med hydraulisk pulsmekanism.

De avstängande skruvdragarna finns i pistol-, rakt- eller vinkelutförande med kapaciteter mellan 0,3 – 11,0 Nm.

Sortimentet av mutter/skruvdragare med hydraulisk pulsmekanism finns både som avstängande och ej avstängande med kapaciteter mellan 6 – 450 Nm. Dessa verktyg är speciellt lämpade för miljöer där minskade monteringstider och ergonomi så som låga vibrationer och reaktionskrafter prioriteras.

Luftmotordrivna kättingtelfers
Red Rooster kättingtelfrar tillverkas av Toku i Japan. Den Japanska produktionen står för hög kvalitet där bara de bästa materialen används. Alla delar produceras med de minsta toleranserna och den bästa värmebehandlingen.

Red Rooster kättingtelfrar är mycket robusta och därför mycket lämpliga för intensiv användning i industriella och marina miljöer. De är speciellt lämpade för miljöer där det finns risk för explosion på grund av brandfarliga gaser eller där kontinuerlig drift önskas p.g.a. höga lyfthöjder.


Action

Krafthylsor
Action räknas som den ledande tillverkaren av krafthylsor och mejslar för både elektriska och pneumatiska verktyg i Taiwan. Företagets filosofi är, ”Inga kompromisser i hög kvalitet”.

För att säkerställa att Action alltid har nöjda kunder genomförs en sträng kvalitetskontroll av allt från material till design och från tillverkning till slutbesiktningen av produkterna.